nove-logo-2020-2

Grante Elixír Mladosti

B2B

O ovocných šťavách GRANTE

Azerbajdžan

Naše šťavy GRANTE majú pôvod v exotickom Azerbajdžane. Táto úžasná krajina oplýva viacerými krásami, má prístup k moru, a taktiež sopku a hory. Najvyšší bod tu je Bazarduzu Dagi (4466 m) a najnižší bod je Caspian Sea (-28 m). Vedeli ste, že vôbec prvý ropný vrt na svete bol v Baku, hlavnom meste Azerbajdžanu? Je to krajina skutočne rozmanitá a bohatá na prírodné krásy. 

 

Výnimočnosť štiav GRANTE

Kvalita Grante štiav je známa od roku 1969. Niektoré druhy  štiav získali 2 hviezdy na GREAT TASTE. Grante šťavy sú vyrábané inovatívnou metódou v továrni AZNAR v Azerbajdžane. Kľúčová pridaná hodnota spočíva v ochrannej metóde produkcie. Vďaka uzatvorenému technologickému procesu, po odšťavení takmer vôbec nedochádza ku reakcii so vzduchom. Tak sa zachováva najviac antioxidantov a vit. C. Zabraňuje sa tak degradácii oxidáciou. Grante šťavy neobsahujú cukor, umelé sladidlá, farbivá ani konzervanty. Vaše zdravie ich ocení.

 

Šťava z granátových jabĺk Grante je perlou v AZNAR zbierke.  Jedna fľaša (750ml) obsahuje až 2,5kg ovocia! Ovocie rastie a pestuje sa v ekologicky čistej oblasti Geokchay, Azerbajdžan. Spoločnosť AZNAR disponuje vlastnými sadmi o rozlohe 1000ha. Toto prostredie, klíma a pôda je ideálna práve pre granátové jablko, a práve tu sa mu najlepšie darí. Preto je táto oblasť známa aj ako raj granátových jabĺk.

Kombináciou chute, nutričných hodnôt a medicínskych vlastností, šťavy Grante nemajú obdobu a patria tak k ceneným klenotom z prírody pre vaše zdravie.

 

1.
Doprava nad 50€ Zadarmo
2.
Množstevné zľavy až do 15%
3.
Darček za recenziu
4.
Využij akcie a výpredaje, o ktorých informujeme cez newsltetter / FB:
viac...