Ingrediencie pre Crust

1 šálka graham cracker omrvinky (asi 9, 5 X 2,5 sušienky)
2 lyžice cukru
¼ šálka nesolené maslo, zmäkčené

Ingrediencie pre plnenie

2 8-unca kontajnery šľahačkou smotanový syr
3 veľké vajcia
½ šálky cukru
2 lyžice Grand Marnier
½ lyžičky jemne strúhanej čerstvé pomarančovej kôry

Ingrediencie pre polevu

2 granátové jablká, osadené
¼ šálky vody
1/3 šálky granátového jablka šťava
1 lyžička neochutenej želatíny
2 lyžice cukru

Pokyny

Predhrejte rúru na 350'F. V 9 ½ palcovej pružinovej panvici umiestnite krustové prísady a miešajte, až kým
sa dobre nespojia. Stlačte zmes rovnomerne cez dno a 3/4 palca hore po strane panvice.
Vo veľkej miske s elektrickým mixérom porazte plniace prísady vysokou rýchlosťou až do svetla a
načechraného (asi 5 minút). Nalejte výplň do kôry a pečieme v strede rúry 20 minút, alebo kým sa
tvarohový koláč nenachádza v strede. (Cake bude pokračovať, keď sa ochladí.) Preneste koláč v panvici na
stojan a vychladnite (asi 3 hodiny).
Šťavu umiestnite do 1 misky na kvapalinu a pridajte vodu. Posypte želatínovou zmesou a nechajte ju stáť 1
minútu, aby ste želatínu zmäkli.
Preneste želatínovú zmes do malej panvice. Pridajte cukor a varte v miernom ohni, miešajte, kým sa cukor
nerozpustí. Nalejte zmes do misky a misku vložte do väčšej misy s ľadom a studenou vodou, zmes jemne
miešajte, až kým nebude studená a mierne zahustená, ale nie nastavená. Vmiešajte semená granátového
jablka a lyžicu polejte na chladený tvarohový koláč. Koláč sa nechá vychladnúť, kým nie je nastavený
polevy (asi 1 hodinu). Odstráňte stranu panvice a podávajte vychladené.

Pridať komentár

Sledujte nás
Fakturačné údaje

Odoberajte náš newsletter a nenechajte si újsť žiadnu akciu na produkty Grante!

Odoberať!
Pokračovať na web
close-link
Tieto internetové stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním týchto internetových stránok s tým vyjadrujete svoj súhlas. Zistiť viac
Rozumiem
close-image