Zloženie

2 šálky šťavy z granátového jablka
1 šálka vody
1/2 šálky granulovaného cukru
Stlačenie limetkovej šťavy (voliteľné)

Pokyny

Kombinujte vodu a cukor v malej panvici. Opatrne varte, kým sa cukor
nerozpustí. Nalejte tento cukrový sirup do šťavy z granátového jablka. Ak je to
potrebné, ochutnajte a upravte kyslosť stláčaním vápna. Nalejte zmes do misky a
zmrazte. Asi po 1 hodine sa zmes mieša, aby sa zabránilo oddeľovaniu šťavy a
sirupu.
Akonáhle je zmes zamrznutá, nasekajte ju nožom alebo ľadom. Ľad premiestnite do
menšej nádoby a uložte ju pevne zakrytú v mrazničke, až kým sa nepodá.
Živiny na porciu (2 oz. Granita): 84 kalórií (0 kalórií z tuku), 1 g bielkovín, 0 g
celkového tuku (0 g nasýtených), 21 g uhľohydrátov, <1 g vlákniny, 0 mg
cholesterolu, 21 g celkových cukrov, 0 mg vitamínu A RE, 8 mg sodíka, 3 mg
draslíka, 1 mg vitamínu C. Čas do tabuľky: 5 minút, príprava, 1 hodina mrazenia
Poskytuje 6 až 8 dávok.

Pridať komentár

Sledujte nás
Fakturačné údaje

Odoberajte náš newsletter a nenechajte si újsť žiadnu akciu na produkty Grante!

Odoberať!
Pokračovať na web
close-link
Tieto internetové stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním týchto internetových stránok s tým vyjadrujete svoj súhlas. Zistiť viac
Rozumiem
close-image